Transformers 5 skal spille inn i Norge!

Vel, i følge nettsiden Seibertron.com og VG Film skal noen scener spilles inn her i Norge. Og vi vet alle at filmen domineres av biler som forvandles til roboter, og vi liker vel alle bil? Les mer for å vite hvor og når innspillingen ryktes å finne sted her i Norge.


Hvor i Norge skal innspillingene spilles inn?
Det blir på tre vakre kjente steder som heter Preikestolen, Trollrunga og Atlanterhavsveien. Å tenke på hvor tøffe disse scenene må bli på disse lokasjonene forårsaker litt små kribling i kroppen!

Når?
Det blir i høst, men ikke før 2. Oktober. Noen fastsatt dato har vi ikke funnet, men det spilles inn i Skotland og Island i disse dager før de reiser hit.

Det kommer et team på 50-60 personer som vil filme i to uker.

Kjendisene da?
Det finnes ingen bekreftelse på at noen av de kjente skuespillerne vil komme. Men kanskje vi kan se Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Laura Haddock eller Josh Duhamel?

Vi skal gjøre et forsøk på å dokumentere dette for dere. Hvis du bor i nærheten av noen av disse stedene, vennligst ta kontakt.

Kilde: VG Film / Seibertron.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.