Velkommen til Gumpens Auto

Mandag 5. oktober var datoen det enorme nye flotte bygget til Gumpens Auto skulle åpne offisielt. Gumpens Auto har i åresvis solgt biler til store deler av landet, og med sin nye flaggskip butikk klar for åpning var det en selvfølge at vi tok turen.

Rød løper inngangsparti var det første som møttes oss på vår lille gåtur fra bilen til butikken. Butikken ligger veldig nært vår kontor, og vi kan trygt si at vi aldri før har sett så mye mennesker og biler samlet i dette området før. Her var mange klare for å se denne butikken.

I bildet over ser du utrolig mye mennesker samlet i et ganske så stort rom. Dette er VW avdelingen, eller – en liten del av den. Bygget har alt de trenger under et tak for å kunne gi kundene den beste servicen de kan få. Gumpens Audi og Gumpens VW har slått seg sammen under samme tak, i tillegg til skadeavdeling og mye mer.

Selv på en så viktig dag som offisiell åpningsdag holdt alle avdelingene åpent for kundene. Dele salg hjelper selvsagt kunden til en hver tid.

Erik Næss (f.v) vikarierte som skiensordfører, ordfører Robin Kåss fra Porsgrunn og daglig leder Jarle Midtø fikk hjelp fra flere barn til å åpne det nye Gumpens anlegget.

Illusjonist Alexx Alexxander var tilstedet og viste frem noen av sine hjernesmeltende illusjoner, sammen med mentalist Geir Tangen som også fremførte et par virkelig imponerende mental triks.

Rett før hele bygget er åpent for vandring, forteller Odd-Ivar Gundersen noen ord.

Her er et av flere verkstedhaller i bygget. Her inne alene telte vi 20 løftebukker. Uten tvil mulig å få tatt service og reparasjoner raskt og effektivt her.

Nye Audi A7, sammen med en Audi SQ7, Audi R8 og Audi RS6 var å finne på Audi avdelingen.

Det er verdt et besøk bare for å se de lekre bilene under perfekt belysning.

I tredje etasje finner du bruktbil avdelingen. I tillegg til det var det en liten utstilling av noen meget spesielle VW og Audi. Her ser du Christian Skaret sin VW Boble med luftfjæring.

Du kan til og med se Lindvall sin vel kjente VW Transporter T3 som er godkjent med en twin-turbo V8 fra Chevrolet som produserer vel over 500 hestekrefter. På banen kan han justere opp effekten til sinnsyke 1100 hestekrefter!

En fantastisk VW Golf MK2 gti lakkert i candy rød og selvsagt med luftfjæring. Eieren av denne er Tommy Sæther.

Denne har du sikkert aldri sett før. Dette er en Audi 100 Coupe. Bak ser du en flott Audi som ble solgt ny i California.

Gratulerer Gumpens Auto med ny butikk og base her i Grenland. Dette bygget er så stort at den ligger i både Porsgrunn og Skien. Så her kan du velge hvilken kommune du vil handle bilen din fra – i en og samme butikk.

Vi ser frem til å se hva slags spennende biler dere vil vise frem i butikken i tiden fremover. Velkommen!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.