Todayifoundout.com

Visste du at bilen din har dette?

Alle biler har denne funksjonen, men svært få sjåfører vet at bilen har den. Sjekk ut den hemmelige, skjulte men meget smarte funksjonen omtrent alle biler i verden har!

Jepp, du har antageligvis innsett sarkasmen i linjene over, og forstår at vi prater om blinklys. I fare for å tolkes som en gjeng med gamle gubber, handler dette mer om idiotien som er latskap for blinklys. Det tar ingen energi av deg for å blinke, og du trenger ikke være super paragrafrytter når det kommer til bruk heller. Men når vi for eksempel skal reise et stykke for å skrive en reportasje om noe, og vi venter i en rundkjøring eller kryss for at en kommende bil skal kjøre foran oss for så å svinge unna uten blinklys – vel det blir irriterende.

Jo lenger vi reiser, jo flere ganger skjer dette – jo mer irriterende blir det. Dette er noe dere alle garantert opplever og sikkert er med på å bidra til selv. Noe vi også gjør, men fytti er det ikke teit?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.