10.000 fans på Facebook!

I dag passerte vi 10.000 fans på vår Facebook side, og vi ønsker å benytte sjansen til å takke hver og en av dere som følger og liker Sviddgummi! Å nå et slik tall gir enda mer inspirasjon og motivasjon til å stadig forbedre oss og fokusere på å kunne gi våre medlemmer mest mulig tilbake.

Facebook siden ble opprettet 22. November 2009, men var ikke hyppig brukt før slutten av 2010. I januar 2011 og utover hele året jobbet vi med å holde en jevn arbeidsflyt på Facebook siden, og det var rundt disse tider vi startet med «Dagens Bilde».
I starten av 2010 hadde vi bare et par tusen fans, noe som vi syns var ganske bra tall. Det var tross alt over 2.000 mennesker som fulgte oss på Facebook. Men så doblet tallene seg på kort tid, og rett før sommeren hadde vi firedoblet tallene.

Hittil en hektisk sommer, med mye reising for å kunne oppdatere dere med bilder og video fra det som skjer rundt omkring. Og nå senest, etter Gatebil Juli – har vi merket en flott økning. Og i dag tidlig kunne vi våkne opp til at tallet har passert 10.000 fans!

Nok en gang, tusen takk til dere alle sammen. Dere hjelper Sviddgummi bli større og bedre. All støtten vi får bidrar veldig mye. Vi kan love dere at snart kan vi tilby fordeler som man rett og slett ikke kan si nei til. Dere vil få mulighet til å kjøre på bane, være med på arrangement og treff, sjansen til å vinne fete premier osv. Det er mye som ligger i horisonten til Sviddgummi, så nå gjelder det å følge med videre og vi håper at vi settes pris på – og at du følger oss videre.

I kommende fremtid vil medlems kontingent settes i gang. Et beløp på 150,- pr. år vil gi deg alle fordeler og goder vi har å by på. Det vil da si rabattavtaler, mulighet til å kjøre på bane mye billigere, tilgang til diverse undersider på Sviddgummi.no som blant annet prosjekt forum og lignende undersider osv. Det er mer som du får tilgang til, men vi skal skrive om disse godene noe senere når alt er i boks.

Så folkens, tusen takk! Sviddgummi ville ikke eksistert uten dere!

Ha en fantastisk tirsdag! 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.