Carl Bronken

Andre Olsen skal drifte en Hyundai Veloster!

Vi har noen kjempe kule nyheter til deg, til driftingmiljøet. Sporty Bil i Skien, i samarbeid med Hyundai Norge har sponset Andre Olsen med en ny Hyundai Veloster. Bilen skal bygges om til en fullblods drifting bil.

20151204_164403

Om bilen blir klar for 2016 sesongen vet vi ikke, men gutta har uten tvil intensjon om å gjøre alt som går ann for at det skal la seg gjøre. Vi er sikre på at vi uansett får sett bilen kjøre for egen maskin med 2JZ motor om ikke alt for lang tid. Det er trossalt Psycho-Tuning som bygger bilen sammen med Andre Olsen, og de har bevist før at de kan det å bygge banebil ut av en bil som originalt er forhjulstrekker.

Dette er veien drifting er på vei, nemlig det å bygge bil utifra noe som aldri var ment til det. Flere og flere gjør det, som betyr flere spennende biler på banen fremover.

Andre Olsen rykker opp til Pro serien i drifting i 2016, og vil være på Gatebil for å vise hva han kan.

Vi holder deg oppdatert i byggeprosessen.

Her er en liten smakebit på hvor tøffe disse bilene kan bli.

2012-hyundai-veloster-by-ark-performance_100365526_l

[instagram-feed cols=6 num=6 imageres= medium showfollow=false imagepadding=0 showheader=false showcaption=false disablelightbox=true showlikes=false showbutton=false captionlinks=false]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.