BMWCCN Telemark vårtreff

Lørdag 25. Mai var datoen for BMW Car Club Norway avdeling Telemark sitt første treff for året. Denne gang ble treffet avholdt på Bilmateriell butikken på Vestsiden i Porsgrunn. Vi pakket kamera, kjørte bort og tok en titt på de mange flotte bilene som stod der.

BMW miljøet i Grenland har eskalert kraftig de siste årene. Det har alltid vært mye BMW rundt på gatene her, men aldri så mye M biler som viser i dag. Her står det fluster av BMW M3 og M4, samt. E34 M5 og masse annet snadder.

Det har nesten blitt så vilt at man ser flere M4 enn helt vanlige modeller av 4-serien. Men klager vi? Å nei du.

Motorrom er vel så viktig som resten av bilen, da magien skjer trossalt der. Det syns på denne E46 M3.

Men markedet og respekten for de gamle modellene av BMW er også veldig høyt for tiden. Det er ikke veldig mange av disse å se, men likevel dukker de støtt og stadig opp på treff her og der.

Det var vel fort en 50-60 biler som stod utstilt på parkeringsplassen i dag. Litt av alt for alle BMW entusiaster.

E36 M3 ser vi overalt, men det er ikke noe vi klager på.

Denne BMW E36 M3 vant peoples choice. Det er Daniel Berge som har bygd bilen. Opprinnelig var dette ikke en M3, men har blitt bygd om. Nå har den i tillegg fått luft understell med skikkelig stance i fokus.

M550d ser vi flere og flere av. Et beist av en bil med nærmere 1000nm under panseret.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.