De fem dyreste bilene på Finn.no

Kunne kjøpt hus!

Det er alltid interessant å se hvor mye biler som er til salgs på Finn.no ligger til. Vi har tidligere sett biler til nærmere 20 millioner kroner til salgs her i Norge, men denne gang er ikke tallene fult så høye. Likevel, her er de fem dyreste bilene på Finn.no pr. februar 2019.

#1: Lamborghini Aventador SV LP750-4 750

Foto: Autoxo

Lamborgini Aventador SV LP750-4. Hva betyr disse tallene? Vel, kort oppsummert har denne bilen 750 hestekrefter og firehjulstrekk. En ekstrem fullblods racerbil for veien, som kan bli din om du sitter med 7 millioner kroner til overs. Denne bilen er det Autoxo som har inne til en heldig ny eier.

Pris: 6 990 000 kr

Se hele annonsen her.


#2: Ferrari 812 Superfast V12 800 HK

Foto: Autoxo

Ferraris nye «FF», nemlig Superfast. En omtrent praktisk superbil produsert av den italienske bil guden Ferrari, leveringsklar fra Autoxo nå. Perfekt for deg som aldri har god tid, fordi her kommer du fort frem uansett.

4 649 000 kr

Se hele annonsen her.


#3: Lamborghini Huracan Performante 640HK

Foto: Autoxo

Hvis du har lyst på en Italiensk superbil med like mye hestekrefter som Apollo 13 hadde, samtidig som du sitter komfortabelt i bilen – ja da er dette bilen for deg. Huracan Performante er en bil som gir deg alt du ønsker fra en superbil og litt til. I tillegg er dette en av de bilene som sannsynligvis vil øke i verdi i fremtiden. 640 hestekrefter med firehjulstrekk er alt du trenger.

kr 3 890 000,-

Se hele annonsen her.


#4: Lamborghini Huracan LP 640-4 Performante

Foto: Pettersen Autoimport

Nok en Lambo på listen over de fem dyreste bilene til salgs i Norge. Dette er en Lamborghini Huracan LP640-4. 640 hestekrefter og firehjulstrekk – akkurat som bil #3. Denne blir levert i en nydelig blåfarge med navnet Blu Nethuns.

Se hele annonsen her.


#5: Bentley Continental GT W12 635

Foto: Autoxo

Så var nummer fem en Bentley Continental GT, den nye modellen. Dette er en luksuriøs sportsbil som fokuserer mer på selve turen fremfor rundetider slik Lamborghiniene gjør. Denne bilen vil Autoxo skaffe deg.

3 569 000 kr

Se hele annonsen her.


Alle disse annonsene ble funnet på Finn.no søndag 10. februar. Vi tar forbehold om at disse prisene, hvilke biler og hva som er dyrest kan forandre seg til en hver tid.

[instagram-feed cols=6 num=6 imageres= medium showfollow=false imagepadding=0 showheader=false showcaption=false disablelightbox=true showlikes=false showbutton=false captionlinks=false]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.