Hva skjer hvis du blander en Volga GAZ-21 og en BMW M6?

Dette er nok ikke et spørsmål du har stilt deg selv før – og for å være ærlig så har ikke vi det heller. Men likevel fant vi ved en tilfeldighet en sak rundt et noe spesielt bygg. Nemlig resultatet av å blande en Volga GAZ-21 og en BMW M6.

Denne coupeen er resultatet av spørsmålet tidligere stilt – hva skjer når du blander en Volga og en BMW. Volga GAZ-21 er en Russisk bil fra 50-tallet. Resultatet ble da en Volga 6-serie Cabriolet. Volga GAZ-21 er i utgangspunktet en 4-dørs bil, men er nå ombygd til en 2-dørs cabriolet. Og det ser vel faktisk ikke så verst ut?

Volgaer ble bygd for å tåle ekstreme klima og dårlige veier som dominerer den daværende Soviet Unionen. Bilen var derfor veldig høy, hadde kraftig understell og hadde en driftsikker motor. Ikke bare det, men bilen rustet mindre enn mye fra den tiden. Dette var den mest luksuriøse bilen en Soviet innbygger hadde lov til å eie. Skulle du ha noe mer luksus enn dette, kunne du ikke være en vanlig innbygger. Volga er derfor kjent for å være en god del bedre enn f.eks Lada.

Resultatet av dette merkelige bygget er:

Fronten på Volgaen er nesten helt lik en orginal Volga bortsett fra logoen og Xenon nærlysene.

Som nevnt over, ble bilen bygd om fra 4-dørs til 2-dørs cabriolet. Og ser du på linjene, har de gjort en utrolig bra jobb på det!

Rumpa på bilen er også en standard Volga bortsett fra fire eksosrør for å gi litt hint om BMW hjertet.

Cabriolet systemet er fra BMW, og igjen – ser ut til å være laget for denne bilen i utgangspunktet.

Som du ser, er interiøret fra BMW M6 og er urørt.

En stor hyllest til disse gutta som bygde bilen. Vi syns prosjektet er meget unikt, og at de en gang har klart å få linjer og generelt alt til å fungere sammen – det er helt utrolig. Kjempe kult bygg, vi liker det!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.