Hyundai Veloster blir driftebil

Som tidligere nevnt blir det i disse dager bygget en driftebil ut av en Hyundai Veloster. Byggingen er allerede godt i gang, og det er bestemt at bilen skal være klar for 2016 sesongen. Vi besøkte Psycho-Tuning for å se hvordan prosjektet ligger ann.

2Q8A8016

Da vi åpnet døren til verkstedet var plasmakutteren allerede i godt driv på diverse stål som tilpasses 2JZ motoren.

2Q8A8022

Det er overhodet ingen enkel oppgave å tilpasse en bil som i utgangspunktet er forhjulstrekk til å bli bakhjulstrekk med drivlinje fra en helt annen bil. I tillegg har Veloster aldri blitt laget som firehjulstrekk, derfor er det ingen tunnel til mellomaksel. Men det stopper ikke Psycho-Tuning. Bilen skal bli klar i god tid før sesongstart 2016.

2Q8A7985

KSM har tatt turen for å ta mål før de lager en skikkelig forstilling til bilen som nå huser en 2JZ-GTE motor fra Toyota Supra. Denne Hyundaien vil ha 650+ hestekrefter og over 900nm moment! Alt dette skal altså sendes rett til bakhjulene.

2Q8A8040

Vi gleder oss til neste besøk. Da er det plutselig forstilling på bilen. Bakstillingen er prøvemontert men ikke fast. Dette blir nok montert om ikke lang tid.

Stå på Andre Olsen og Psycho-Tuning, dette bygget blir ufattelig unikt!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.