23joacim @ Instagram

Instagram Funn: Nissan S13 med S50B32

Vi bruker mye tid på å surfe gjennom det store nettet i håp om å finne spennende prosjekter. Faktisk finner vi veldig mange spennende norske prosjekter. Denne Nissan S13 med BMW S50B32 under panseret er et veldig godt eksempel.

I følge Joacim F. Nielsen sin IG konto (23joacim) har bilen blitt sluppet ned på sine hjul i dag for å bygge opp motivasjon for videre fremgang.

s50

Vel hva kommer S50B32 fra? BMW E36 M3 hadde denne motoren før BMW etterhvert gikk videre til E46 serien. S50B32 var en oppgradert versjon av S50B30. Effekten i 3.2-litersversjonen er 321 hk. Motoren har en boring på 86.4 mm og en slaglengde på 91 mm.

Det er helt sikkert noen i verden som har brukt denne motoren i dette karosseriet tidligere, men likevel er det annerledes og unikt. Sant skal sies, lyden fra denne bilen kommer til å bli himmelsk den dagen bilen tusler ut på banen for første gang. Vi gleder oss!

Vet du om noen spennende prosjekter? Tips oss!

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.