Jeremy Clarkson får sparken

Alt tyder på at Clarkson får sparken fra Top Gear av BBC, noe som uten tvil vil resultere i at enten Top Gear stoppes eller at en erstatter kommer inn i bildet. Men vil May og Hammond fortsette?

Det er ikke godt å si hva som skjer videre. Det ventes en pressemelding fra BBC om nøyaktig hva som kommer til å skje fremover. La oss virkelig håpe at Clarkson kan komme tilbake til Top Gear etter litt tid. Programmet uten den såkalte kontroversielle programlederen vil ikke være det samme. La oss huske, mye av det han har fått mye pepper for er ting som meg og deg kan si til hvem som helst hvor motparten forstår det er spøk. Det er tydelig at det finnes folk der ute som vil lage problemer ut av de minste ting.

Når det er sagt, ingenting forsvarer Clarksons valg som var å gå til fysisk angrep på en produsent etter å bli nektet biff og chips. Samtidig syns vi at det å gi Clarkson fyken blir mer straff til de millionene av fans av serien, enn en direkte straff på han. Det er trist, veldig trist.

BBC planlegger å fortsette å vise Top Gear, men om det kommer nye episoder er usikkert. Når det er sagt, har det blitt nevnt at de resterende episodene av den gjeldende sesongen vil bli sendt.

Uansett, hvis Clarkson ikke får være med i Top Gear antar vi at verdens mest populære bilprogram nå er over.

Lykke til Jeremy Clarkson, og takk for alle de årene med fantastisk morsomme episoder som alle bilgale mennesker setter pris på. Og lykke til BBC med inntektene fremover. Det vil nok merkes at 350 000 000 mennesker ser på noe annet enn BBC da Top Gear skulle blitt sendt.

Kilde: Kjendis.no

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.