Ken Block – Race in peace!

Født 21 november 1967 og forlot denne verden 2. januar 2023. En forferdelig tap for hele verden, spesielt for bil miljøet kloden rundt. En mann som har gjort mer i sine 55 år enn folk flest kunne klart på flere livstider. Et ikon, legende, helt, superstjerne og familiefar. En inspirasjon til så utallige mange. Verden ble akkurat et mørkere sted.

For mange var han mest kjent for Gymkhana filmene. Den første filmen kom ut 11 år siden og har blitt sett av millioner.

Gjennom årene har han produsert mange Gymkhana filmer, som samlet har så mange visninger at tallet blir for høyt til å si. Filmer som baserer seg rent på kjørepresisjon og glede av kjøretøy. Vi kan huske å ha sett på disse filmene i ung alder, hvor man dagdrømmer om å slenge seg i bilen og filme noe lignende.
Inspirasjonen til så mange motorsportutøvere der ute.

Ken Block var også med på å starte DC Shoes. Altså, vi kan ikke remse opp alt han har hatt fingeren med i fordi mannen var en entrepenør i en annen skala. En mann med så mange visjoner, en mann som aldri var redd for å jakte sine mål.

Han sa en gang at hvis du ikke er redd når du kjører fort, kjører du ikke fort nok. Det var mentaliteten hans.

Et av hans siste prosjekter var Electrikhana med en helt unik elektrisk Audi. Se filmen over.

Vi har aldri hatt gleden av å møte Ken Block, men kjenner til mange nordmenn som har hatt gleden. Historiene de forteller, og alt vi har både lest og sett – understreker at Ken Block var et unikum som verden ikke hadde råd til å miste så tidlig.

Race in peace, Ken Block. Du vil bli savnet!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.