Boosted Magazine

Nytt bilblad på vei – Boosted Magazine

Om noen få uker kommer aller siste nummer av Vmax ut til sine abonnenter. Nå har Martin Poorhamidi (bedre kjent som Pyramiden) og Kasper Erling – som begge har jobbet for Vmax i ni og ti år –  oppfylt drømmene sine ved å starte opp et eget blad. Vi har også hørt noe snakk om at allerede er mulig å abbonere på bladet i Norge også, så dette blir spennende!

Boosted

Benjamin Media/Bonnier Publications ønsket ikke lenger å utgi Vmax, da måtte Martin og Kasper gå hardt til verks på sine drømmer om å utvikle et eget blad. Dette skjedde rundt den samme tiden som Aller annonserte at Gatebil Magazine ikke lenger ville være et eget blad, noe som helt klart skapte mye skuffelse blant miljøet som leser disse bladene. Dessverre for Norge, kom det ingen erstatning. Boosted Magazine kan alle abbonere på!

boostedfjæs

boostedplakatMiljøet innen bil i Danmark er ganske spesielt. Du kan ha verdens billigste bil, eller verdens dyreste bil – å alikevel bruke akkurat like mange kroner på å «jazze» den opp både kosmetisk og motormessig. Veldig mye sleepers, veldig mye småbiler.

Pyramiden sier at de elsker Vmax, men ønsker å levere en mer seriøs bilblad. De som kjøper bladet, kjøper ikke det for å se på damer og pupper. De vil lese om bil. Derfor skal Boosted Magazine fokusere mye mer på bil, for å levere et seriøst blad innen bil og motor til sine lesere.

Bladet utgis av Think Fast ApS, som er Martin og Kasper sitt eget forlag. På den måten blir hele bladet billigere å drifte. Guttene punger ut med pengene selv, og det er disse du møter i andre enden på telefonen når du ringer forlaget. På den måten blir bladet billigere for kundene.

Hvert eneste måned leveres Boosted Magazine med en plakat i midten. Perfekt til deg som trenger pynt til verksted eller kanskje gutterommet. Bladet vil trykkes på samme papir som Vmax, som betyr høy kvalitet og lang levetid på bladet. Det blir i snitt 100 sider hver måned.

Første blad publiseres 6. Februar 2014 – èn måned etter siste Vmax.

Alle kan tegne abbonement på Boosted Magazine. Det gjør du her.

Følg Boosted Magazine på Facebook, eller sjekk ut deres hjemmeside på www.boosted.dk.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.