Lyst på en litt annerledes tilhenger?

Det er ingen nyhet at folk bygger tilhengere ut av de rareste ting. Mange har bygget tilhengere til å se ut som en bil, gjerne med bakdelen av en bil. Men hvor ofte ser du en tilhenger som ser ut som en komplett bil? Vel, på Finn.no nå ligger det en Ford Granada tilhenger til salgs, og den kan bli din for 20.000,-. Godkjent og klar til bruk.

Tilhengeren selges av Kjell, og den befinner seg rundt Gardermoen. Han ønsker ikke å selge denne, men grunnet andre prioriteringer har han lagt den ut for salg. Når det er sagt, om den ikke blir solgt innen kort tid så vil den fjernes fra Finn og sjansen vil da forsvinne.

granada

Den fungerer ypperlig til utstillinger eller andre arrangement, kanskje som et trekkplaster. Om den er strøken eller ei, folk vil legge merke til den og bilder vil knipses. Vi kan med trygghet si at våre kameraer hadde dukket opp om vi så denne stilt ut.

granada

Den er selvfølgelig kortet inn, da den skal være praktisk også. Men trekkene til Granadaen er fortsatt tilstede. Denne er som nevnt godkjent av Biltilsynet, noe som ikke er lett å gjennomføre lenger. Derfor er tilhengeren meget unik.

granada

Baksiden av tilhengeren er helt lik en vanlig Granada. Du kan selv tenke deg reaksjonen til billistene bak deg når de legger seg ut i venstrefelt for å kjøre forbi, for så å oppdage at dette kanskje ikke er en bil alikevel.

granada

God lagringsplass, kanskje plass til å sove i også om du pusser opp litt innvendig. Absolutt unikt og morsomt.

Se hele annonsen på Finn.no.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.