Mini Clubman Hampton Edition

Jostein Bakke har tatt noen bilder av en meget flott Mini Clubman Hampton Edition som er å finne på Grenlands gater. En blanding av eleganse og tøffhet med riktig senk og felgvalg. En unik Mini, som tar seg bra ut uansett hvilken vinkel du ser på den fra.

Bilen er Eirik J. sin, som han er glad i. Bilen er alltid blank, tatt godt vare på og det syns.

Mini selv skriver på sine nettsider «Lekkert eksteriør og unike lettmetallfelger. En kupé full av eksklusive detaljer. Designmodellen MINI Clubman Hampton har alt du forventer deg av en MINI, pluss litt til«.

IMG_2526

Hampton Edition finnes kun som en forlenget Clubman utgave, og ble kun laget i et år. Utgaven markerer Minis nye fargevalg utvalg, som heter Mini Yours og som kan velges på alle Mini karosseriene.

«Vi ville at MINI Clubman Hampton skulle ha kraftige farger som står i sterk kontrast til den mørke bakgrunnen.» (Carola Metz, designer)

IMG_2531

Bilen i fokus her er en diesel. Felgene er Schmidt Racelite 8.5 17 F 8.0 17 B 195 40 17 hele veien.

Farger du kan få Hampton Edition i:

Lakkfarger:Reef Blue Metallic, Eclipse Grey Metallic, Midnight Black Metallic, Pepper White.
Farger på tak og C-stolper:Jet Black, Pure Silver.
Lettmetallfelger:17-tommers Twin Spoke, i sort eller sølv, dekor i Damson Red.

IMG_2534

MINI Clubman Hampton gir ordet unik en helt ny betydning.

Eirik sin Mini har Cooper S bakdel med custom eksosanlegg. Ettermontert Mini DRL lys som kom som ettermonterings valg i 2013.

For å få plass til felgene bak, er det justerbart camberstag bak. Det er også folie her og der for å få bilen slik han ønsket.

Et godt øye for design, syns vi!

IMG_2541

Bilen er senket med AP Coilovers, som gir bilen en meget fin stance og gode kjøreegenskaper. Bilen er en 1.6 diesel, som yter 112hk og 260nm. Dette på ca. 1.200kg er moro! Drivstofføkonomi er upåklagelig, og gleden av bilen er like dominerende som man skulle forvente.

«Det er det indre som teller»

IMG_2548

Dagens nye biler har litt for mye fokus på kun eksteriør. Her, i denne flotte Minien – er det lagt minst like mye fokus på interiøret som eksteriøret. Med unikt layout av generelt hele innsiden av bilen, og «moodlights» her og der – kan du umulig kjede deg inni denne.

Perfekt for langtur, eller en liten runde i byen med venner. En artig bil å kjøre, og være i.

Mini skriver på sin hjemmeside:

Eksteriøret domineres av kraftige farger. Du kan velge mellom fire lakkfarger, inkludert den eksklusive nye fargen Reef Blue metallic, med tak og C-stolper i Jet Black eller Pure Silver. Og legg merke til fargen Damson Red, den gjør panserstriper, speilhus, felger og emblemene på frontgrill og Side Scuttles til skikkelige blikkfang.

Damson Red stjeler showet også på førerplassen. Fargen går igjen på detaljene på skinnsetene, speedometeret og gulvmattene, og matcher interiøroverflatene helt perfekt. Dessuten leveres setene med sømmer i en fresh oransjefarge og MINI 50 Hampton-logoer. Og for at du skal kunne sette et ekstra personlig preg på bilen, kan du velge mellom to typer Colour Line på knepolstring og armlener.

Foto: Jostein Aarhus Bakke

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.