Carl Bronken

Motordagen i Larvik

Motordagen i Larvik har blitt en populær greie på ikke alt for lang tid. Vi besøkte arrangementet i fjor med regn, men i år var det bra vær og et vesentlig større oppmøte. Her er vår ettermiddag på arrangementet.

Dette er en dag hvor alt med motor er ønsket velkommen. Derfor blir det en så stor variasjon av kjøretøy på Hovlandbanen i Larvik.

Selve arrangementet er i regi av BMW Car Club Norway i Vestfold. Det er derfor en del BMW her, men tro våre ord – det er mye annet også. Her vil du se noen utvalgte bilder fra arrangementet. Hvis du ønsker å se alle våre bilder, kan du finne de her på Facebook siden vår.

Noe av det første vi ser er denne gamle men flotte og hissige doningen. Luftfjæring og en stor V8 ut av en bil som har sett sine tider er vel ikke til å klage på.

En hel del flotte BMW var også utstilt på arrangementet (som forventet) og dette er biler hvor du kan se uten tvil at eierne tar veldig godt vare på de.

Det kule er vel kanskje at selv utstillere for bedrifter har med seg noen meget kule firmabiler. Sier vel ikke nei til denne?

Selv Reverud tok turen hit i dag, i en flott klassisk rød Ferrari.

I tillegg til mange flotte biler, var det ennå flere hyggelige mennesker på området. Folk i alle aldre, små og store tok turen.

Så husk navnet Motordagen i Larvik, følg med på sosiale medier og huk av datoen for neste år i kalenderen din. Det skal vi!

Se alle bildene her!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.