Nye Supra, nye deler

Nå som saken om nye Toyota Supra endelig har begynt å roe seg litt blant folk, kan vi nå informere om nye konsept deler fra TRD til bilen. Dette er Toyota Racing Development så delene innebærer oftest en tanke om forbedring av ytelse. I første omgang ser det ut til å være deler som minsker bilens vekt, samtidig som de øker bilens totale inntrykk med haugevis av karbon.

Som du ser er det i all hovedsak kun diverse deler i karbon i første omgang de leverer til bilen, det i tillegg til noen lette 19″ felger som vi syns var veldig tøffe.

Spoileren er i våre øyer den tøffeste delen de tilbyr som forlenger «duck-tail» formen bilen har bak fra fabrikk. I tillegg til karbon være en fin kontrast til bilen i de fleste farger, kanskje spesielt i hvit eller rød?

Dette er som nevnt Toyota selv som har utviklet disse delene og de mener at de vil øke den aerodynamiske karakteren over bilen. Derfor kan vi tolke det slik at en veldig stor spoiler ikke vil bli tilgjengelig fra TRD til nye Supra, slik som den en gang har hatt.

Delene er fortsatt konsept varer, så prisene er ikke tilgjengelig pr. dags dato.

Bildene er hentet fra Toyota.

Se delene hos TRD her.

Kilde: Toyota / Jalopnik

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.