Carl Bronken

Oliver Solberg vinner igjen!

Oliver Solberg fortsetter å sjokkere! Kun et år etter debutsesongen har 16-åringen nok en gang gjort Solberg navnet stolt ved å vinne hvert eneste løp under RallyX Nordic runde 3 på Grenland Motorsport Senter.

Etter en veldig spennende 5 løp denne søndagen, viste Oliver at han skal ikke behandles som et barn. Han er 16 år gammel men kjører som om han skulle hatt 30 år under beltet. Fem løp, fem seiere. Clean sweep som Petter Solberg har sagt på sosiale medier etter den spektakulære seieren.

Det er ingen leketøy det han kjører heller. Dette er en fullblods Supercar bil med flere hestekrefter til rådighet enn de flestes drømmebiler har.

Slik det ser ut til nå, går Oliver inn i sommerferien med sammenlagt ledelse i RallyX Nordic med sine 75 poeng. På andre plass sammenlagt ligger Thomas Bryntesson med 71 poeng og på tredje ser vi Oliver Eriksson med 60 poeng. For en spennende sesong dette kommer til å bli.

Vi gratulerer Oliver og hans team med seier og ønsker han lykke til videre i sesongen. Dette er sensasjonelt at en så ung sjåfør kommer inn i en så heftig serie og vinner gang på gang. Nå gjenstår det å se hvordan konkurrentene satser for å ta tronen. Følg med!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.