Oslo Motorshow denne helgen

Skal du innover til Oslo Motorshow i helgen? Det skal vi, og det er absolutt verdt turen. En samling av så mye variert og fete biler er ikke noe en nordmann kan se hver dag her i landet.

OMS2013_920x400_Billetter

Oslo Motor Show er møteplassen for alle motorentusiaster. Her finner du alt en motorentusiast kan drømme om.

Åpningstider:
Fredag   25. oktober :Kl. 11-19
Lørdag   26. oktober: Kl. 10-19
Søndag  27. oktober: Kl. 10-17

Billettpriser:
Voksen kr 200,-
Ungdom (10-16 år) kr 150,-
Barn (under 10 år) gratis
Honnør kr 150,-

Se komplett programoversikt her.

Hallkart_2013

OsloMotorShow2013_920_APP

På baksiden av messehallene vil det være et eget område hvor man kan se alt fra sprintrally, dragracing, drifting, street legal og shortcar. Nytt i år er Autoslalom, hvor deltakerne på kortest mulig tid skal manøvrere bilen gjennom en bane med fartsreduserende hinder. Med andre ord; her kan man oppleve noe for enhver smak.

Løpsbilene utstilt i pitstopområde
Flere av løpsbilene vil være utstilt i et eget pitstopområde når de ikke kjører show, og her får man en sjelden mulighet til å ta vaskeekte løpsbiler i nærmere øyesyn.

Høydepunkt med Petter Solberg på lørdag
Blant høydepunktene blir Petter Solberg som kommer med sin Citroën DS3 Supercar som har nærmere 600 hk. Siden DS3-en kun har plass til sjåføren, har han også med seg en Citroën Xsara som er tunet til 450 hestekrefter. Noen heldige utvalgte får sitte på med motorstjernen.

– Oslo Motor Show er en fantastisk møteplass for alle motorfrelste, sier Petter Solberg.

Bedre og råere
Norges heftigste motorshow blir bedre og råere. Utstilling i 3 store haller, med alt fra custombygde motorsykler og amerikanske glis til gatebiler, motorhistoriske kjøretøy, nybil og unike lastebiler.

Utendørsshow
Utendørs rallybane med Sprintrally, Dragrace, Driftig og Petter Solberg Show.

De beste av de beste

Hallene er spekket med utstillingsobjekter du trolig ikke har sett før innenfor; Amcar, Streetcar, Bikes, Trucks og Nybil. Mange av bilene og motorsyklene blir håndplukket fra hele Skandinavia. Dette er private kjøretøy som blir tatt ut på treff i både Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Kjendiser og eksperter

På Oslo Motor Show møter du kjendiser, eksperter, utstyrsleverandører og byggere av unike kjøretøy. Her får du se kremen av de beste kjøretøyene under ett og samme tak.

Oslo Motor Show er et samarbeid mellom Norges Varemesse og Fabas (Förlags AB Albinsson & Sjöberg) som har over 30 års erfaring med å arrangere Bilsport Performance/Custom motorshow i Jönköping, Sverige.

Velkommen til høstens motorbegivenhet!

 

Kilde og foto: Oslo Motorshow

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.