AP Photo/The Santa Clarita Valley Signal, Dan Watson/SCANPIX

Paul Walker døde natt til søndag

For en forferdelig nyhet å våkne til. En rask sjekk av Facebook hinter om at noe har skjedd Paul Walker. Sekunder senere sjekker vi mediene, og den forferdelige nyheten blir bekreftet – Paul Walker er død!

Uten at det skal være nødvendig å forklare, spilte Paul Walker en veldig viktig rolle i de fleste F&F filmene. Dette er en mann som viste sin beundringsverdige entusiasme for bil både på filmlerretet og på privaten. Paul Walker har ofte stilt opp på forskjellige motorrelaterte arrangement. Han prøvde ofte biler hos Mine´s, f.eks ikke helt originale Nissan Skyline.

Klippet under viser ulykkesplassen minutter etter ulykken.

Ulykken skjedde i Santa Clarita, nord for Los Angeles. Det skal ikke ha vært andre kjøretøy involvert. Bilen skal ha kjørt inn i en stolpe, og deretter tatt fyr. – Kjendis.no

1130-paul-walker-car-splashnewsonline-article-4
Foto: TMZ

TMZ har lagt ut dette bildet av Paul Walker og bilen han 30 minutter senere skulle miste livet i. Bilen Walker satt i var en rød Porsche Carrera GT 2005-modell. Walker var passasjer i vennens Porsche da sjåføren mistet kontrollen over bilen og kolliderte med et tre. Bilen skal deretter ha tatt fyr. ABC Los Angeles skriver at det var Roger Rodas (38), sjef for bilutstyrbutikken Always Evolving, som kjørte bilen.

Skuespilleren har den siste tiden jobbet med innspillingen av «Fast & Furious 7», regissert av James Wan.

Det er usikkert hvor langt filmen var kommet i innspillingen, eller om Walkers bortgang får konsekvenser for utgivelsen.

Filmen «Hours», som Walker har en rolle i, har premiere i desember.

Genuin «motorhead»
Walker var heller ikke avhengig av stuntførere. I videoen under ser vi at han virkelig elsket å kjøre bil – og var flink til det!

article-2516303-19BF92F200000578-804_964x654
– Stor sorg

En talsmann for Walker skriver på Facebook-siden hans at det er med stor sorg de kan bekrefte at Walker har mistet livet. Skuespilleren var på vei til et veldedighetsarrangement for sin egen organisasjon «Reach Out World Wide» da ulykken skjedde.

Arrangementet var til inntekt for tyfonofrene på Filippinene.

Walker jobbet med den syvende «Fast and the Furious»-filmen.

Dette er en tragisk nyhet for hele verden. En utrolig hyggelig mann, som hadde verdens beste jobb. Han jobbet med noe han elsket, og det ble gjenspeilt i alle F&F filmene han deltok i. Takk for at du var med, for å vise oss hvordan ekte motorkjærlighet skal være.

1476368_502121556553325_264098313_n

Som Vin Diesel sa i Furious 6 – «Ride or die»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.