Rockstar

Se Tanner Foust sin nye Passat FormulaD driftebil

Du har kanskje hørt det, men har du sett det? Tanner Foust er tilbake i FormulaD etter 5 års pause! Hva skal han kjøre? Vel, ikke det du forventet.

Tanner Foust, tidligere kjent for drifting og en hel haug av andre motorsport men også godt kjent for sin rolle i Top Gear USA, har endelig kommet tilbake til FormulaD. Han skal i 2015 kjøre tre runder av serien med sin splitter nye VW Passat.

Han har vært borte så lenge fra sporten at det å kunne slå konkurrentene kommer til å bli vanskeligere enn noen gang. Det har skjedd utrolig mye med sporten bare de få siste årene, i tillegg til reglene og bilene.

Passaten har 8-1 eksosmanifold som gir den en helt unik lyd. Bilen har hele 700 hestekrefter men ved hjelp av en liten flaske, har den 900 hester så fort NOS er aktivert.

Vi snakker 60 graders sving ut av en Passat!

Vel, vi syns dette er en kjempe gladnyhet. Flere og flere sjåfører kommer tilbake til sporten, som gjør at 2015 FormulaD kommer til å bli den mest spennende hittil. Vi har trossalt fått med oss at MadMike skal kjøre FormulaD også!

Ta deg noen minutter til å se filmen under av Foust sin Passat. Der forklarer han hva som er gjort for å få dette til, ikke minst får du se noen klipp av bilen på banen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.