Sinna LED lys – hvilke ser best ut?

 

2013-Audi-S3-headlight-1024x640

2013 Audi S3 kommer med disse lyktene, som virkelig skiller seg fra flokken. Sinna lykter, med veldig tøft design både på dagtid og kveldstid.

BMW-3-Series-headlight-assembly

 

BMW F30 M3 er på vei sies det, og F30 har disse lyktene. De følger gamle trender med angeleyes, men legg merke til at de er ikke helt runde lenger. Møter du en slik på kvelden, ser lyset utrolig tøft ut. Sinna front uten tvil, selvom man må vende seg til den.

2013-Chevrolet-Camaro-SS-Hot-Wheels-Edition-front

 

2013 modell Chevrolet Camaro SS kommer med LED ringer. Fronten dekker delvis frontlyktene, og derfor blir denne fronten ekstremt sinna både på dagtid og kveldstid. Ikke noe vi ser alt for mye av i Norge grunnet Norske avgifter, men man snur seg definitivt de få gangene disse durer forbi.

2013-hyundai-genesis-coupe-headlights-pictures-1024x640

 

Hyundai har i de senere årene begynt å produsere noen meget vakre biler. Avbildet over er 2013 Hyundai Genesis Coupe, som blir levert med noen meget stilfulle lykter.

2014-Mercedes-Benz-E63-AMG

 

2014 Mercedes E63 AMG kommer med disse hissige frontlyktene. Dobbelt opp med LED i hver frontlykt, tenk deg å møte på denne når solen har gått ned.

lamborghini-aventador-roadster

 

Lamborghini Aventador er utrolig tøff og sinna. Selvfølgelig skal den ha tøffe lykter, da den koster flere årslønner. Men uansett, verdt å ta med!

VW-Golf-VI-LED-1

 

VW Golf MK6 er et av de første bilene som kom med LED lykter som vi faktisk syns virkelig kledde bilen, både foran og bak. Det har nå kommet Golf MK7, men vi stemmer fortsatt for MK6. Virkelig kledelig for bilen, og ser veldig tøft ut.

mercedes-benz-a-class-2013-1024x576

 

Mercedes A-klasse har nå fått en skikkelig facelift fra tidligere modeller. Bilen er nå en konkurrent mot Golf og BMW 1-serien. A-klassen kommer med noen virkelig tøffe frontlykter, og generelt har bilen fått et yngre og mer tidsriktig utsende.

2013-kia-pro-ceed-6

 

Kia har hengt seg på trenden, og nye Kia Pro Cee’d GT kommer med disse tøffe lyktene. Ting blir bedre!

2014-Ford-Mustang-Shelby-GT500-pictures

 

Ford Mustang kommer nå også med LED i frontlyktene. Og jaggu klarte de å få det bra til, fordi dette syns vi ser bra ut.

2014-Volvo-S60-sedan

 

Volvo S60 har også fått LED i frontlyktene. De kan fremheve visse linjer ved å bruke LED som DRL lys, og det ser utrolig bra ut.

2014-Dodge-Durango

 

2014 Dodge Durango kommer med LED i front og baklyktene, noe som virkelig markerer bilen (som om den ikke syns fra før). Veldig bra!

2014-Corvette

 

2014 Chevrolet Corvette får også LED, som gjør en sinna bil splitter pine forbanna. Utrolig kult.

toyota_gt_86_5

 

Toyota GT86 (og Subaru BRZ) har virkelig gjort seg synlig på markedet, særlig hos det yngre folket. En liten og lett bakhjulstrekker med tøffe linjer og sinna design fanger folks oppmerksomhet. Her har de også brukt LED i frontlyktene for å sette prikken over «i-en».

Det finnes mange gode eksempler på hvor LED virkelig passer seg bra. De aller fleste biler som leveres originalt med LED, ser bra ut. Men det finnes alt for mange forferdelige eksempler på folk som ettermonterer LED i lykter (eller andre steder), og mer enn ofte – blir det forferdelig. Trikset er, følg bilens linjer. Ikke gjør noe som skiller seg for mye ut når det kommer til LED, for sjansen er at det vil se ut som eksemplet under.

yellowcar

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.