Streetmeet – Ingierstrand 24 August

24. August var det tid for Streetmeet på Ingierstrand. Og det er klart og tydelig at det var et stort ønske om et treff, da oppmøtet gikk over all forventning. Fotograf Thomas A. Husevik var på plass for oss, og her er noen få bilder fra treffet.

Grunnet litt kameratrøbbel, ble det ikke mange bildene men de bildene som ble tatt viser hvor mange som møtte opp og litt av stemningen rundt treffet.

 

 

SAMSUNG CSC

 

Biler av alle slags merker og modeller, hver bærer preg av sin eiers personlighet. Lakk, felgvalg, senk og andre detaljer. Du finner mye forskjellig på slike treff, som virkelig er moro. Det er sosialt og veldig hyggelig å stille ut sin bil og prate med mange andre mennesker. Hvem vet, kanskje du har noen nye venner etterpå.

 

SAMSUNG CSC

 

Det er derfor vi er så glade i streetmeet. Det spiller ingen rolle om du kommer med en strøken bil, eller en vrak av en bil. Du blir ikke mobbet fordi du kanskje ikke har råd til (eller lyst på) en dyr og sprek bil. Kanskje for deg, så er bil en bil og du kjører det du kan. Ingen sier noe på det.

 

SAMSUNG CSC

 

Du treffer på hundrevis av hyggelige mennesker, hvor du gjerne ser kreative løsninger på det meste. Alt ifra hvordan et stereoanlegg er satt opp, til hvordan et luftfjæringssystem fungerer.

 

SAMSUNG CSC

 

Kanskje du får noen gode ideer på lys, xenon, led osv. Kanskje du finner ut at «hmm, tusenmeterene så ikke så aller verst ut egentlig».

 

SAMSUNG CSC

 

Kanskje du ser at Bentley felger virkelig kledde bilen, noe du aldri hadde trodd før du så det.

Det er essensen av slike treff. Du lærer, blir kjent med folk og ser mye rart og artig. Hvordan kan du ikke like et slikt treff.

Derfor tenker vi, kanskje det er på tide vi får til et treff veldig snart. Og med det, lover vi et treff etter Gatebil September 🙂

Alle foto er fra Thomas A. Husevik.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.