Toyota Roadshow på Notodden

Første dag av Toyota Norge sin turnè ble avholdt hos Bilia på Notodden. De tok med seg skikkelig sommervær, deilige temperaturer og en godtepose full av feite biler, dyktige drifting sjåfører og drifting oppvisning fra øverste hylle.

Underveis på turnèn vil det være noen andre Toyota sjåfører innom, men på første stopp fikk du møte både Ole Morten Davanger og verdensmester Fredric Aasbø. Dette er to norske drifting sjåfører fra øverste hylle (som nevnt), som ga publikum en skikkelig oppvisning på parkeringsplassen langs E134 på Notodden. Du kan tro at folk lurte fælt på hva som foregikk når disse to tangerte sammen på en ganske liten parkeringsplass.

Både Toyota A90 Supra og Toyota GT86 drifting biler var på plass denne solskinnsdagen for å lage show, og det er bare i tillegg til alt annet Toyota hadde under ermet for denne dagen. Det var giveaways, autograf signering og selvsagt muligheten til å titte på alle de flotte Toyota som var på plassen.

Du fikk også mulighet til å se på helt nye Toyota GR86, som på sin måte er en ny GT86. Hvem blir første fører av en GR86 drifting bil i Norge må en lure på?

Toyota er flinke til å sette fokus på sitt eget merke, men de gjør det på en måte som engasjerer folk i alle aldre. Det er kult når Toyota holder events, det er verdt å huske på.

Og sjåførene elsker å lage show for nettopp deg. Det er presisjon på et ekstremt nivå som selv de ivrigste sjåfører etter 17,4 energidrikker ikke er i stand til å nærme seg. Imponerende kjøring, imponerende innsats og for noen mennesker de er! Her er det løpende klem som gjelder etter første dag på en deilig turne.

Toyota Roadshow skal flere steder i landet. Under ser du turnelisten. Hold av datoen på stoppet nærmest deg, det er verdt turen!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.