Carl Bronken

Trackday.no tyvstarter 2014 sesongen

28-29 Desember blir det iskjøring på Solevatn (Hebbes Racing) i Sigdal i regi av Trackday.no. Gutta ønsker å tyvstarte 2014 sesongen, og vi har fått bekreftet fra Hebbes at banen er bra.

Trackday.no skriver:

Trackday.no ønsker å invitere venner, bekjente og bilentusiaster til årets sesongåpning på vinterkjøring!

Vi håper det er mange som ønsker et avbrekk fra julens ribbe og gavedryss, således er dere velkome til isbanen hos Hebbe i Sigdal romjulshelgen – lørdag 28. og søndag 29. desember.

Baneanlegget ligger i underkant av 2 timers kjøring fra Oslo. For mer info og veibeskrivelse se www.hebbesracing.com.

Dette er et treff for deg som ønsker en fantastisk og lærerik dag/helg med vinterkjøring i trygge omgivelser. Arrangentet følger arrangør- og baneeiers retningslinjer og sikkerhetsforskrifter.

Isbanen i Sigdal er en av få isbaner i Norge som er godkjent av Norges Bilsportforbund!! Dette betyr at sikkerheten er ivaretatt på best mulig måte.

ALLE kan kjøre, vi vil dele opp i heat for ulike biler og dekk. Bilen må gjennom teknisk kontroll (dekk, bremser, bremseveske, støy og løse gjenstander etc. kontrolleres før kjøring) Fører og evt, passasjer må bruke godkjent hjelm.

Overnatting:
Vi har i samarbeid med Eggedal Borgerstue og deres samarbeidspartnere lokalt booket felles mulighet for overnatting og mat. I første omgang er det snakk om 20 rom av ulik størreslse, så kontakt oss så raskt som mulig for å bestille plass!!

Arrangementet arrangeres i samarbeid med Norges Bilsportforbund og NAF. Dette betyr at ALLE lisensierte biler kan stille og kjøre på banen under vanlig retningslinjer for trening. Husk gyldig fører- og vognlisens!

Pris for å kjøre (en dag):

600,- for bil med standard vinterdekk med og uten pigg
800,- for bil med ispigg (bur påkrevet)
250,- for ekstra sjåfør
300,- for crosser/atv og snøscooter med maks støynivå på 95 db
200,- for engangslisener – fører og passasjer hvis du skal kjøre/sitte på med lisensiert bil

Inngang og parkering er gratis.

Vi tar både kort og kontant betaling!
Påmelding gjøres på banen, drop in for alle.

Slik det ser ut nå disponerer vi tre ulike baner, de lengste på godt over 3 km. Baneannlegget er utstyrt med uttauingsbiler som bistår skulle en sette seg fast. Vi serverer enkel mat og drikke i varm lavo i depo.

Det kommer MASSE spennende biler til Sigdal, møt opp for å oppleve noen av Norges råeste biler på isen!!

Lørdag er det oppmøtet fra klokken 09.00 og kjøring til klokken 17.00, på søndag fra klokken 12 til klokken 17.00.

Det er også mulig å leie rigget rallybil på stedet, kontakt oss for info.

Alle er velkomne, det er bare å møte opp for påmelding.
Evt. spørsmål kan sendes til alexander@trackday.no

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.