Vår tur til Tyskland

Tirsdag 13.11 startet vi vår tur til Tyskland for å besøke diverse tuning og styling bedrifter, for å få et innblikk i hvordan ting fungerer der nede. Turen gikk ned sammen med Carparts Pro AS, så først måtte vi kjøre ned til Kristiansand for å henge oss på Carparts Pro AS derfra. En ca. 2.500km kjøretur tur-retur.

Ferja gikk fra Kristiansand klokken 16:30, og ankom Hirtshals rundt 19:45. Derfra gikk kjøreturen egentlig til Hamburg, hvor vi skulle sjekke inn på hotell. Men etter å lete i over to timer etter ledig hotell, viste det seg at alt var fullbooket så vi måtte sove i bilen første natten. En dårlig natts søvn betydde at vi begynte å kjøre videre 05:30 ned til Auchen nær den Nederlandske grensen.

Her tok vi en gåtur rundt i byen og kikket på de mange flotte butikkene og bydelene. Målet for Auchen var å hente en Mercedes C180 for en kunde i Norge. Denne skulle vi kjøre hjem fra Auchen, og leveres natt til fredag i Kristiansand til en veldig fornøyd mann.

Skulle forøvrig nesten tro til tider at vi hadde kjørt til en Amerikansk avsides by, men neida. Mye gateartister i Auchen! Moro å se på.

Og så har vi Polizei da. Føreren av bilen vår glemte å ta på seg beltet da vi kjørte ut fra parkeringsplassen, samt. som han satt i telefon for å få innstrukser om hvor vi skulle kjøre, og da kom denne karen bort til oss. 225 kroner i bot for å kjøre uten belte og i telefon. Litt billigere enn i Norge!

Turen fra Auchen og opp til Hamburg gikk radig, dog det var veldig mye trafikk så stort sett kunne vi ikke kjøre noe særlig raskere enn 150km/t. Av og til åpnet veiene seg og man kunne ligge i rundt 200km/t, men det var en veldig flott kjøretur med flott natur, mye pene biler på veien, sol og faktisk 15 varmegrader til tider! Synd vi ikke fikk testet f.eks en BMW M3 eller en MB AMG av noe slag. Det tar vi neste gang!

Når vi kjørte gjennom Hamburg til diverse butikker og forhandlere, passerte vi en Nissan forhandler. Mye pene biler på utsiden, men i farten så vi denne litt spesielle Nissan Juke. Det er ikke Juke R, men ser ut til å være en Nissan Juke AHG.

Og selvfølgelig måtte vi se en Hummer H1. Disse er bare helt ekstreme på alle måter. Se for eksempel hvor svær beistet er!

Og en Mercedes SLS AMG, en brutal bil. Håpløst å prøve å holde følge med en sånn en når den drar opp turtallet!

Audi S8 5.2 Quattro så vi faktisk ganske mange av. Denne kjørte ut fra VW Audi forhandleren i Hamburg sentrum. Brutal lyd! Brutal bil!

Audi A5 var det også ganske mange av. Disse er fete, og faktisk ser vi flere og flere av disse i Norge om dagen på våre turer rundt om i landet.

VW Touareg V6 TDI, ikke den hissigste utgaven men likevel ganske så sprek og sterk. Denne så vi på turen hjem fra Hamburg.

Vi hadde en fantastisk tur, og det blir ikke lenge til neste tur ned til Tyskland. Da skal vi ha enda flere bilder til dere, og kanskje vi kan få til en liten test av en hissigbeist på Autobanen!

Her er flere bilder fra vår tur. 2500km, 380 liter drivstoff. Moro!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.