11 «nye» BMW E34 funnet i Bulgaria

Galskap!

Ja, tittelen du leste er korrekt. 11 «nye» BMW E34 har blitt funnet i et gammelt lager i Bulgaria. Når vi sier «nye», mener vi at de har stått der siden de en gang var nye, men tiden har tatt sin del av kaka i løpet av disse årene.

I følge lokale nettsteder er alle disse BMW 1994 modeller. De fleste av disse er 520i, men det finnes et par sprekere modeller blant dem også.
Bilene ble visst i sin tid kjøpt inn for en leiebil bedrift, men av ukjente årsaker ble aldri bilene registrert eller kjørt. Derfor finnes det nå i 2019 hele 11 «nye» BMW E34 i Bulgaria.

Da er selvfølgelig spørsmålet; hva vil skje med disse bilene? Vel, disse skal visst nok selges. Prisen vil være ca. 150.000 kroner pr. bil, noe vi faktisk syns er veldig rimelig. Dette er vel og merke ikke bekreftet.

Det som er interessant er at siden disse bilene aldri har vært registrert i Bulgaria, vil de ikke den dag i dag kunne bli registrert der grunnet utslippskrav. Eneste mulighet for dem er å eksportere disse til f.eks Tyskland, registrere der så importere tilbake.

Vi syntes det ville vært moro å se noen av disse dukke opp hos noen samlere i Norge, hvor de kan pusses opp til å bli blank som ny. Da, da har du noe unikt da.

Kilde: Център за БОРБА с Ръждата on Facebook via Autoclub

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.