Fredrik Glimsdal

Avdukning av nye Land Rover Discovery Sport

I dag har vi tatt en tur til Autostrada i Skien for avdukning av nye Land Rover Discovery Sport. En verdig tilføyelse av den store Discovery familien. Se bilder her.

Nye Land Rover Discovery Sport vil ha pris fra 520.000,-. Denne prisen syns vi er veldig bra, særlig med tanke på hvor mye bil du får for pengene.

Bilen er ca. 4.6 meter lang, likevel plasseres den i midt-klassen for familie-SUV. Et av mange fordeler er de sammenleggbare baksetene som da gir totalt 7 sitteplasser. Du skal ha mange barn for at du ikke får med hele familien på tur i denne doningen.

IMG_1701

Vi liker godt de veldig runde men tydelige linjene bilen har fått. Måten baklyktene så pent flukter med alle linjer. Bilen er uten tvil vakker å se på.

IMG_1703

Dette emblemet gir deg en idè om hvor godt du kommer til å trives bak rattet – eller som passasjer.

IMG_1707

Kvalitet er et stikkord som alltid har kunnet forbindes med Land Rover. 2015 blir ikke annerledes.

IMG_1682

Fronten på bilen er veldig sportslig i våre øyer. Med LED i frontlyktene får du en veldig imøtekommende bil når far svinger inn i gården på kvelden.

IMG_1684

Plass er nok et stikkord for Land Rover. I denne bilen, selv som Land Rovers minste modell ettersom Freelander forsvinner, skal du kunne få med deg alt. Som tidligere nevnt har bilen 7 seter totalt, men betegnes som en såkalt 5+2 bil. Baksetene (de +2) er best egnet for barn eller som en løsning for korte distanser.

IMG_1661

Vi testet ut hvordan plassen er når alle seter er justert til å passe oss best. Når sjåføren fant stillingen sin, satt vi bak etterpå. Plassen er veldig god, imponerende god. Å kjøre, eller være passasjer i denne bilen er nok på ingen måte slitsomt.

IMG_1657

Ikke bare har du god plass, men du har god komfort. Disse setene (foran og bak) er veldig godt designet.

IMG_1659

Det er en flust av detaljer som oser av at Land Rover virkelig vil gi kundene sine valuta for pengene. Små ting som Discovery emblemet som lyser i dørkarmen. Dette er positivt.

IMG_1660

Hvis stereo er viktig for deg, er det ingen mangel på høyttalere i bilen. Bare i sjåfør døren fant vi tre solide høyttalere.

IMG_1662

Her ser du bagasjerommet med de siste to setene slått ned. Som du ser, selv med setene oppe så vil du ha god plass til matvarene eller brus fra Sverige. Det er til og med styring for varme/kjøling bak til de som eventuelt sitter der.

IMG_1651

Alt i alt en veldig spennende «dag på jobben». Avdukning av nye Discovery Sport må anses å være en suksess. Mange mennesker, musikk, fingermat pluss diverse andre Land Rover utstilt.

Denne bilen vil begynne å rulle ut av fabrikken i Februar, etter det antar vi at de blir å se på Norske veier kort tid etter. Skal du ha en, besøk Autostrada for en kjempe god pris.

Vi håper å kunne prøve bilen når den kommer til butikken!

 

[instagram-feed cols=6 num=6 imageres= medium showfollow=false imagepadding=0 showheader=false showcaption=false disablelightbox=true showlikes=false showbutton=false captionlinks=false]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.