Deler til din Volvo

Sponset innleggReservedeler24.co.no

Volvo biler er elegante, kraftige, og noen av de mest avanserte, velrenommerte og trygge i verden. Et bredt spekter av biler gir deg uavhengighet og frihet av å kjøre bil. Modelsortimentet tilbyr biler til enhver smak – fra en liten og dynamisk C30 til en luksuriøs S80 og den behagelige XC90.

Volvo biler er elegante, kraftige, og noen av de mest avanserte, velrenommerte og trygge i verden. Et bredt spekter av biler gir deg uavhengighet og frihet av å kjøre bil. Modelsortimentet tilbyr biler til enhver smak – fra en liten og dynamisk C30 til en luksuriøs S80 og den behagelige XC90. Om du ser nærmere på Volvo bilene, får du se et antal af egenskaper, som tillater Volvo å konkurrere med de beste biler i verden. F.eks. luksuriøst møbeltræk – skinn og tekstile materialer – testet av eksperter fo beskytte både føreren og passasjerene imot allergier, såvel som utledning av skadelige substanser.

Alle Volvo-biler har en særegen skandinavisk design. Inne i bilen vil du se et hyggeligt miljø. Du ønsker ikke å forlate det ergonomiske sete. Effektive motorer lar deg akselerere raskt og trygt. Og andelen av CO2 opfyller de strengeste reglene og er enda bedre enn det. Volvo har utviklet et unikt system til beskyttelse av bilen imot sidekollisjoner. Det fører til en omfordeling av sjokkets styrke og drar dem direkte fra kabinen. Dørforsterkene er i stand til å tåle stød fra siden. Oppblåsbare puter samarbeider med kollisjonsputer foran for å forbedre beskyttelsen av hovedet, brystet og hele kroppen.

Dessverre trenger og de mest pålitelige bilene noen ganger deler. Om du står overfor et slikt behov, så bestil deler – fra lys til bremseklosser – hos Reservedeler24.co.no. Alle deler er originale og vil bli levert til deg så snart som mulig.

Volvo Personvagnar eller Volvo Car Corporation er en bilprodusent eid av kinesiske Geely Automobil. Selskapet ble grunnlagt i 1927 i Göteborg i Sverige. Det ble utskilt fra AB Volvo og solgt til Ford i 1998. Ford solgte selskapet i 2010 til Geely. Selskapet er for tiden under oppkjøp av det kinesiske selskapet Zhejiang Geely Holding Group. Den 28. mars 2010 undertegnet representanter for Geely og Ford en avtale om kjøp. Overtagelsen er beregnet gjennomført i løpet av tredje kvartal 2010.

volvo
Foto: kfz.net

Historie

Navnet «Volvo» er latin og betyr «jeg ruller». Svenska Kullagerfabriken (SKF) dannet et datterselskap i 1915 som het Volvo. Varenavnet Volvo ble brukt som et varemerke på et sporhjullager. Navnet Volvo forsvant på hjullager trolig allerede i 1919.[1]

25. juli 1924 fattet Assar Gabrielsson og Gustav Larson beslutningen å utvikle en «svensk bil laget av svensk stål». Den første bilen, offisielt kjent som Volvo ÖV4 og med klengenavnet «Jakob», forlot verkstedet den 14. april 1927, og med det var Volvo født. Den overbygde PV4 oppsto det samme året, og den første eksporten startet i 1928.

«Biler kjøres av mennesker. Derfor er sikkerhet det grunnleggende i alt vi gjør hos Volvo.» Ordene tilhører Assar Gabrielsson og Gustav Larson, Volvos grunnleggere som allerede i 1927 ga løftet om å sette sikkerhet til mennesket først.

Etter mer enn 70 år har både verden og bilene forandret seg dramatisk, men grunnleggernes kjerneverdier står ved lag: sikkerhet, kvalitet og miljø.

På 1970-tallet foreslo svenske myndigheter at Norge skulle bli deleier i Volvo, mot at Sverige ble deleier av de norske oljeressursene. Den såkalte Volvo-avtalen ble undertegnet, men motstanden hos sentrale krefter både i Norge og Sverige var for stor til at den ble en realitet. Sett fra norsk side kan man i dag med tilfredshet glede seg over at avtalen ikke ble en realitet. Den globale etterspørselen etter olje er som kjent større enn etterspørselen etter Volvo, som i dag er kinesiskeid.

I 1998 ble personbildivisjonen i Volvo-konsernet kjøpt av Ford Motor Company. Denne transaksjonen medførte at Volvo-konsernet ble splittet. Volvo Cars inngikk i Fords PAG-gruppe, Premium Automotive Group, sammen med Aston Martin, Jaguar, Lincoln og Land Rover. Men Volvos øvrige divisjoner med lastebiler, busser, anleggsmaskiner ogbåtmotorer eies fremdeles av det børsnoterte konsernet AB Volvo

I mars 2010 inngikk Ford en avtale om å selge Volvo Cars til det kinesiske selskapet Geely Automobile.

ReserveDeler24.co.no – alltid god!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.