På tide med service på din Audi?

Sponset innleggEurodel.no

Alle biler kan vare omtrent for alltid så lenge du tar vare på bilen. Derfor har alle biler serviceintervaller på både olje, dekk, slitedeler m.m. Ikke nøl, bytt delene i tide og sørg da for en glad bil som er klar for mange nye mil.

Audi er et bilmerke som eies av Volkswagen. Audis hovedkontor ligger i Ingolstadt i Bayern, Tyskland. Audi ble etablert i 1909, hele 110 år siden. Et merke med utrolig mye kunnskap om kjøretøy.

Hvordan ble navnet til?

Det var en kar med navnet August Horch som grunnla selskapet A. Horch & Cie den 14. november 1899. Bilene de produserte ble solgt under navnet Horch. Deres første bil ble lansert i 1901 i Zwickau, Sachsen. Det neste året i 1902 ble selskapet omdannet til et aksjeselskap. Så syv år senere røk August Horch uklar med de andre eierne av selskapet og måtte da forlate selskapet han hadde grunnlagt, sitt eget selskap. Deretter startet han på nytt med nytt navn, «Horch Automobil-Werke GmbH» i 1910. Dette navnet var så likt det gamle, så hans tidligere samarbeidspartnere gikk til rettsak, og der ble det avgjort at Horch-navnet tilhørte August Horchs tidligere selskap. Navnet måtte byttes snarest.

Herr Horch hadde da ingen mulighet for å bruke sitt eget etternavnet i sitt nye bil selskap og innkalte da øyeblikkelig til et møte for å finne et nytt navn. I løpet av dette møtet satt Franz sin sønn i det samme rommet og gjorde leksene sine i latin. Gjentatte ganger virket det som om han skulle si noe, men han fortsatte å jobbe helt til han til slutt brøt inn og sa; «Pappa – audiatur et altera pars (latin for «Hør begge sider»). Ville det ikke være en god idé å kalle det Audi i stedet for Horch?». «Horch!» betyr nemlig «lytt!» på tysk, som igjen betyr «audi!» på latin. Ideen var god, og samtlige personer på møtet ble enige om å bruke dette navnet. Dermed ble selskapet hetende «Audi Automobilwerke GmbH».

Skaff dine servicedeler hos Eurodel.no.

Ta service, forleng livet på din Audi

For at bilene skal leve et langt og godt liv, er det viktig å ta service på bilene. Du må tenke på drivstoff filter, luftfilter, reimer, bremseklosser og bremseskiver, lyspærer, bremsevæske, olje, oljefilter osv. Listen er lang, men den er overhodet ikke umulig å opprettholde.

Du kan veldig enkelt selv ta disse servicene. Ved å lese litt om jobben på forhånd, kanskje ha en venn med som kan skru bil, er det ingen problem å spare tusenlapper ved å bytte delene selv.
Eurodel.no leverer alt du skulle trenge av deler til din Audi.

Audi er en solid, praktisk og utholden bil som fokuserer på alle de riktige elementene. Bilene skal se bra ut, de skal alltid fungere og de skal sette et smil på sjåføren og passasjerene.
I over 75 år har Audi utført krasjtester for å studere og utvikle sikkerheten i deres kjøretøy. Derfor er Audi et av verdens mest solgte bilmerker.

Se åpningen av Gumpens Auto, leverandør av VW og Audi i Grenland.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.