Endelig iskjøring igjen!

Etter noen lange vintermåneder har vi fått mulighet til å se litt iskjøring igjen! Denne gang på NMK Seljord Flatsjø isbane like utenfor Seljord sentrum.

Som alltid byr denne banen på fart og spenning. Dette er nydelig trening både for de som kjører drifting, men også for de som vil lære seg å håndtere bilen sin på alle underlag. Å kjøre på isbane vil gjøre deg til en bedre sjåfør.

Sjåfører fra alle gren dukker opp på disse banene. Robin Slåttekjær er ganske kjent fra rallycross. Dette er hans bakhjulstrekker Ford Fiesta med V8 under panseret. Ikke hverdagskost, men veldig tøft å se ute på isen.

Herr Arvesen har planer om å kjøre drifting. Dette er bilen han skal bruke såvidt vi har forstått, en BMW 1-serie. Såvidt vi kan huske er det ikke ofte en ser 1-serie i drifting så dette skal bli spennende å følge med på.

Dette er kanskje også en fin plass å reise om du ønsker å kjøpe en bil men vil se den i bruk først. Her kan du få deg en ganske heftig BMW E36 med pustehjelp under panseret.

Flatsjø isbane er en utrolig kul bane som er veldig lang og veldig sentral. Ta gjerne turen med bilen din i helgene for å kjøre. Du kan få all informasjon på deres Facebook side. Husk det er begrensninger i disse tider så følg med på siden deres!

Flere bilder!

Du finner alle bildene fra turen vår her! (trykk på fargen)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.