Carl Bronken

Godt nyttår!

Så er vi en uke inn i det nye året, tiden hvor planleggingen av året settes i gang. Hva har vi planlagt å dekke for dere i år? Ta en titt.

Det er mange planer vi ikke får landet så tidlig i året. Vi har selvsagt tenkt til å dekke Gatebil arrangementene, så mange som mulig. I år vil vi dekke både foto men også en større satsing på video. Derfor har vi gått til innkjøp av nytt videoutstyr som vil gi deg et bedre perspektiv av det vi jobber med, og hvordan det er å se det fra «innsiden».

I 2017 har vi et ønske om å besøke Formula Drift igjen, men ikke finalen som vi besøkte i 2016. Denne gang har vi et ønske om å dekke runden i Texas. Dette er planer vi kommer tilbake til senere.

Det blir også selvsagt dekning av Drifting NM og R-Cup gjennom året. Som du kanskje vet vil NM rundene bli kjørt på Gatebil, noe vi tror vil bidra til enorm vekst av konkurransen. Dette ser vi frem til!

Ellers er det flere biltreff, messer og diverse nyheter vi skal sjekke ut. Blant annet skal vi besøke en ny messe i Danmark på slutten av året, samt. Oslo Motorshow. Vi skal også besøke AC Schnitzer i Tyskland i løpet av året.

Så gled deg, året har såvidt begynt men kalenderen har begynt å fylles opp.

Godt nyttår!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.