I love my car

Det har blitt en stygg vane blant folk å dømme personer utifra hva de kjører, og ofte tenker folk «han der kan ikke like bilen sin». Ja, til tider så kan folk finne på meget rare ting med bilen sin. Senest i går fikk vi tilsendt et bilde av custom laget bremselys for Volvo hvor det rett og slett står Volvo. Mange vil si det er stygt, harry eller teit. Men hvorfor velger vedkommende å montere det? Jo, fordi vedkommende syns det er font eller tøft. Kan ikke man få lov til å gjøre det en selv syns er fint med bilen sin?

Igjen, hvis du monterer noe fordi du syns det er stygt eller harry, ja da kan det være deg som prøver å ytre et poeng.

Vårt poeng er tenk to ganger før du sier «så stygt» til en person om bilen hans/hennes. Det kan faktisk såre.

Gjør det du selv syns er fint, det er en liten ting vi kaller personlighet. Hvis alle likte det samme, hadde ikke verden vært en kjedelig plass å være?

 

[instagram-feed cols=6 num=6 imageres= medium showfollow=false imagepadding=0 showheader=false showcaption=false disablelightbox=true showlikes=false showbutton=false captionlinks=false]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.