Norges mest unike toførr?

På startsiden til alle bil folk (Finn.no) ser vi bilglade daglig på hva som er til salgs. Om vi leter etter bil, drømmer om en ny bil eller bare ser for moro. Vel, vi liker å titte på hva som dukker opp til salgs og denne gangen har det kommet en nokså unik Volvo 242 som vi mener du må se.

Som du ser er det ingen standard motor i dette motorrommet. Her sitter det en V8 383 (5,7L) med innsprøytning og kompressor som produserer rynkefjernende 700 hestekrefter! Effekten plantes på asfalten via en diffsperre fra Volvo motorsportserien til noen enorme bakhjul, svimlende 335/35-17 bakdekk!

Denne bilen har vunnet masse premier. Blant annet har den vunnet to år på rad på verdens største biltreff på Vesterås som har opp mot 8000 biler. Deriblant 1. plass for både beste bil, beste motorrom osv.

Bilen er breddet i stål til 2 meter, og bilen er tanksenket. Bilens høyde er kun 1,25m!

Bilen kan fint brukes til hverdags, men den har aldri blitt kjørt på vinteren. Med andre ord er den godt tatt vare på.

Det er også brukt Volvo 262 vinduer, om du ikke la merke til det.

Bilen ble bygget i samarbeid med Volvo Norge.

Denne kan bli din for kun 1 million kroner pluss omregistrering. Om det er verdt prisen er opp til deg å vurdere, men bilen er uten tvil unik, spesielt med tanke på at alt i bilen er godkjent i vognkort.

Se mer om bilen her, eller kanskje kjøp den?

[instagram-feed cols=6 num=6 imageres= medium showfollow=false imagepadding=0 showheader=false showcaption=false disablelightbox=true showlikes=false showbutton=false captionlinks=false]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.